Annonce
Give Avis

Velspillende AGF'ere stjal premieresejren på Give stadion

Give leverede en decideret dårlig 1. halvleg og en godkendt 2. halvleg mod et stærkt AGF-hold, der ikke ufortjent vandt 2-1, men som også havde heldet på sin side i kampens slutfase, hvor Give ramte stolpen tre gange

Annonce
  • Anders Kobberholm kom ind efter pausen, ramte stolpen to gange og brændte et par store chancer. Her er han igen tæt på at nette, men skarpheden manglede for en sjælden gangs skyld hos Kobberholm Foto: Jim Hoff
  • Gives nye trænerduo Brian Sølund og Jakob Andersen fik ikke den premiere, de havde drømt om, men indsatsen i 2. halvleg giver dog håb for de fremtidige kampe. Foto: Jim Hoff
  • AGF's farlige angriber Frederik Normann scorede begge mål mod Give, og den giftige angriber gjorde i perioder næsten, hvad han ville mod til tider meget passive Givespillere. Foto: Jim Hoff
  • Give Fremad lancerede merchandise i form af klubhalstørkæder i forbindelse med kampen mod AGF. her er det formand for Give fremads fodboldafdeling Lars Morell og fru Larsen, der viser herlighederne frem. Foto: Jim Hoff