Annonce
Give Avis

For høj spildprocent kostede Give dyrt mod topholdet

Havde Givespillerne udvist mere kynisme og barberet ned på antallet af tekniske fejl, var en sejr over topholdet fra Grindsted indefor rækkevidde. Men de kompetente gæster kørte den rutineret hjem efter en eminent 1. halvleg og en lidt mere lunken præstation i 2. halvleg.
Annonce
  • Der blev gået til stålet i kampen, uden at det blev alt for kriminelt. Her er det dog Gives topscorer Simon Madsen, der bremses af en regulær kæberasler. FOTO: Jim Hoff
  • Grindstedspillerne var, som her, generelt ovenpå gennem det meste af kampen mod Give. Men hjemmeholdet bed godt fra sig og leverede en fin slufase i 26-23 nederlaget til rækkens nr. 1. Foto: Jim Hoff
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Torsdag skærpes kampen om dagligvarekunderne: 'Jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå'